Data Inside

Log in om de ledentarieven van Data Inside te bekijken.
Data Inside dashboard marktrends 700x300
CRM, Data & ICT Marketing & fondsenwerving

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je voortaan tegen een scherp tarief deelnemen aan het Markttrends Dashboard van Data Inside, met wie wij een samenwerking zijn aangegaan.

Bekijk onze inkoopafspraken

Als lid van Goede Doelen Nederland krijg je toegang tot het dashboard, zonder dat je verplicht bent om andere diensten bij Data Inside af te nemen.

Data Inside biedt een dashboard dat inzicht geeft in het geefgedrag van jouw particuliere donateurs. Via het Markttrends Dashboard volg je de actuele ontwikkelingen binnen de branche op het gebied van particulier geefgedrag (exclusief nalatenschappen).

Zo zie je nu al de data van meer dan veertig goededoelenorganisaties (anoniem weergegeven) als benchmark ten opzichte van jouw eigen organisatie! Het aantal deelnemende organisaties groeit gestaag door. Deze eenvoudige en maandelijks actuele benchmark is uniek in de markt.

Voor goededoelenorganisaties is het waardevol de eigen cijfers te vergelijken met de rest van de branche. Als bijvoorbeeld de hoogte van de gemiddelde gift is veranderd, wil je weten hoe dat bij andere goede doelen zit. Het Markttrends Dashboard geeft de kans om deze vergelijking te maken. Daarnaast zie je ook trends in bijvoorbeeld het aantal ontvangen donaties van de afgelopen maand of over de inkomsten uit een bepaald kanaal. Dit alles in een simpele visuele weergave die via de browser te bereiken is. Je kunt zelf filteren tot 5 jaar terug; op jaar, maand en week niveau. Je kunt je eigen data vergelijken met de gehele branche, maar ook met je eigen werkgebied (bijvoorbeeld gezondheidsfondsen).

Data Inside is gespecialiseerd in dashboards en analyses en helpt goededoelenorganisaties om betere, data gedreven beslissingen te nemen. Data Inside biedt inzichten via uitgebreide dashboards en helpt bij het maken van selecties op basis van eigen- of externe data.

Ledenvoordeel

Het Markttrends Dashboard is exclusief beschikbaar voor leden van Goede Doelen Nederland en voor klanten die eigen dashboards afnemen bij Data Inside. Bekijk de tarieven voor leden hieronder (achter de inlog). Je kunt contact opnemen met Joost Bakker van Data Inside via 038 – 42 68 460 als je interesse hebt in deelname aan dit dashboard of meer informatie wilt ontvangen. Regelmatig vindt een demo van het dashboard plaats.

Inkoop afspraken van Data Inside

Inkoopafspraak Data Inside