GraydonCreditsafe

GraydonCreditsafe heeft als missie om grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om te zetten in informatie.
CRM, Data & ICT Marketing & fondsenwerving

GraydonCreditsafe kan jou helpen bij je werk voor het goede doel. Als je lid bent, krijg je toegang tot financiële informatie over bedrijven. Hierdoor kun je beter inschatten of de bedrijven waarmee je samenwerkt, zoals leveranciers of zakelijke donateurs, betrouwbaar zijn.

Bekijk onze inkoopafspraken

Ook kun je in de GraydonCreditsafe-database nieuwe mogelijke leveranciers of zakelijke donateurs vinden. Dit helpt je bij het uitbreiden van je netwerk en het vinden van partners die jouw goede doel kunnen ondersteunen.

Naast het bekijken van kredietwaardigheidsrapporten van bedrijven, biedt GraydonCreditsafe ook analyses over markttrends en risico’s. Dit kan je helpen om strategische beslissingen te nemen en je goede doel succesvoller te maken.

GraydonCreditsafe heeft als missie om grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om te zetten in informatie. Op basis van deze informatie worden waardevolle economische, financiële en commerciële inzichten gegenereerd die je kunnen helpen om betere zakelijke beslissingen te nemen op het gebied van leveranciers management, creditmanagement, market information en risk & compliance.

Ledenvoordeel
Leden kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de diensten van GraydonCreditsafe. Bekijk de producten, tarieven en het ledenvoordeel hieronder bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Inkoop afspraken van GraydonCreditsafe

Inkoopafspraak GraydonCreditsafe