High Select

High Select houdt zich bezig met het ontwikkelen en inzetten van jonge academici via traineeships.
High Select kantoor origineel
HR

De trainees die High Select werft voor hun traineeship zijn allemaal maatschappelijk betrokken en geven regelmatig aan een project bij een goed doel te ambiëren.

Bekijk onze inkoopafspraken

De trainees van High Select worden zorgvuldig geselecteerd, gecoacht en opgeleid. Door de kennis en ervaring die zij opdoen tijdens het traineeship, kunnen ze zich ontwikkelen tot integrale managers of beleidsmedewerkers met voldoende visie en bagage. De trainees volgen gedurende twee jaar het High Select Traineeship waarin zij op veel verschillende projecten en functies inzetbaar zijn. De trainees bieden bijvoorbeeld ondersteuning op het gebied van communicatie, onderzoeksbeleid of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De trainees die High Select werft voor hun traineeship zijn allemaal maatschappelijk betrokken en geven regelmatig aan een project bij een goed doel te ambiëren. Zo zijn er al trainees werkzaam (geweest) bij goede doelen, zoals Fonds Slachtofferhulp, Bartiméus en Nierstichting Nederland. Een trainee kan ingezet worden voor de duur vanaf 4 tot maximaal 12 maanden. Voor een goededoelenorganisatie zit de meerwaarde in de tijdelijke inzet van een hoogopgeleide en gemotiveerde trainee binnen de organisatie.

Alle voordelen op een rij

  • Frisse kijk binnen de organisatie
  • Flexibiliteit
  • Tijdelijke ondersteuning
  • Aantrekkelijke tarieven

High Select is al ruim 19 jaar actief in de sector Zorg en Welzijn en breidt haar scope sinds kort uit naar de goededoelensector. De achtergronden van de trainees zijn divers, maar ze zijn allemaal academisch geschoold in diverse richtingen. Denk bijvoorbeeld aan: bedrijfskunde, marketing, gezondheidswetenschappen, HRM, financieel of communicatie.

Ledenvoordeel

Leden van Goede Doelen Nederland kunnen trainees inzetten tegen een gereduceerd tarief. Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraak van High Select (achter de inlog).

Inkoop afspraken van High Select

Inkoopafspraak High Select