MDF Training & Consultancy

Het trainingsprogramma van MDF ondersteunt goede doelen beter zichtbaar te maken wat zij bereiken.
Opleidingen

Wij vinden het belangrijk dat goede doelen resultaat- en impactgericht werken en zichtbaar maken wat zij daadwerkelijk realiseren. Om organisaties hierbij te steunen bieden wij in samenwerking met MDF Training & Consultancy een speciaal voor goede doelen ontwikkelde Cursus Doelrealisatie aan.

In samenwerking met MDF Nederland zijn begin 2020 twee nieuwe workshops doelrealisatie ontwikkeld voor verschillende niveaus:

  1. Workshop doelrealisatie: kennismaking en ontwikkeling TOC
    Deze workshop is bedoeld voor mensen die al werken aan impact en kennis willen maken met de waarde van de Theory of Change (ToC).
    De workshop behandelt de achterliggende theorie van de ToC en haakt daarbij aan op een door de deelnemer meegebrachte casus. Tijdens deze workshop zal er ook een goed doel aanwezig zijn, dat uitleg geeft over de waarde van de ToC voor hun organisatie. Er wordt afgesloten met een ontwikkelvraag voor je eigen organisatie.
  2. Workshop doelrealisatie: monitoring en evaluatie van de ToC-vragensessie
    Deze is voor diegenen die al ervaring hebben met een ToC en er binnen hun organisatie ook al mee werken.
    De workshop gaat op basis van vragen van deelnemers in op instrumenten, methoden en technieken, die behulpzaam zijn bij het monitoren en evalueren van de ToC. Ook komt aan bod hoe je je organisatie effectief kunt inrichten zodat het impact en effect-denken gaat leven bij alle betrokken medewerkers.

Beide workshops vinden plaats bij Goede Doelen Nederland. Mogelijk wil je beide workshops volgen.
De kosten voor leden zijn € 135,- per workshop en voor niet-leden € 155, - .

Inkoop afspraken van MDF Training & Consultancy

Er zijn nog geen inkoop afspraken gekoppeld aan MDF Training & Consultancy.