New Heroes

Vaardigheidstrainingen met impact
Blended Training02
HR Opleidingen

New Heroes maakt vaardigheidstrainingen bereikbaar voor iedereen. Dat doen ze zowel online als blended (een combinatie van online en klassikaal leren). Leden kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief het New Heroes-programma afnemen voor al hun medewerkers en vrijwilligers. Het programma heeft een contractduur van 36 maanden, waarbij staffelkorting van toepassing is.

Bekijk onze inkoopafspraken

Hiermee krijgen je medewerkers onbeperkt toegang tot alle online trainingen. Zo creëer je een leercultuur binnen de organisatie. Inbegrepen zijn onder meer een kick-off bijeenkomst voor medewerkers, ondersteuning door een implementatiecoach en een dashboard voor inzicht in het leergedrag. Met de learning experts van New Heroes kun jij gedurende de samenwerking sparren om het gebruik te stimuleren en het programma aan te laten sluiten bij thema’s die spelen of aansluiten op kernwaarden en functie/competentieprofielen.

De trainingen van New Heroes (inmiddels meer dan 200) zijn afwisselend: ze zitten boordevol oefeningen en verschillende leervormen. Door het brede aanbod, ontwikkeld door experts, kunnen kunnen medewerkers en vrijwilligers aan de slag met hun eigen leerbehoefte. Zij bepalen dus zelf welke trainingen zij volgen en wanneer ze deze volgen. Er is veel keuze op onder andere het gebied van persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, teamontwikkeling en sociale vaardigheden. Zoals ‘Creatief denken en innovatie’, ‘Feedback ontvangen’ en ‘Resultaatgericht managen’.

New Heroes is geschikt om individueel te leren en om samen te leren. Het stimuleert werknemers, teams en afdelingen om samen het gesprek aan te gaan.

Ledenvoordeel

Bekijk de tarieven voor leden bij de inkoopafspraak van New Heroes (achter de inlog).

Inkoop afspraken van New Heroes

Inkoopafspraak New Heroes