NS Zakelijk

‘Nederland duurzaam bereikbaar. Voor iedereen.’ Dat is de missie van NS Zakelijk.
Med Res 20210527 NS 0992v2
Bedrijfsvoering & financiën HR

NS Zakelijk geeft haar klanten de mogelijkheid om van deur tot deur te reizen door verschillende mogelijkheden voor vervoer aan te bieden.

Bekijk onze inkoopafspraken

‘Nederland duurzaam bereikbaar. Voor iedereen.’ Dat is de missie van NS. Met de producten van NS heb je toegang tot al het OV en verschillende soorten deelvervoer, zoals deelfiets, deelauto en deelscooter.

Zakelijk en recreatief treinvervoer, reizen met de NS-Business Card, de OV-fiets, Greenwheels, taxi en Q-Park-parkeerterreinen. Al vijftig goede doelen maken gebruik van de collectieve korting op treinreizen die NS Zakelijk onze leden biedt. De NS-Business Card kan ingezet worden om mee te reizen van en naar het werk of naar afspraken buiten de deur. De kaart is te gebruiken in al het openbaar vervoer in Nederland: in de trein, bus, tram en metro. Daarnaast kun je gebruik maken van handige deur-tot-deurdiensten zoals Greenwheels, taxi en OV-fiets.

Met de NS Business Card stimuleer je medewerkers om de auto te laten staan en duurzaam met het openbaar vervoer te reizen. Geen files en de reistijd wordt effectief ingevuld, want in de trein kun je een vergadering voorbereiden of mails beantwoorden.

Naast het leveren van de NS Business Card, voorziet NS Zakelijk organisaties van mobiliteitsadvies en helpt ze om zakelijke dienstreizen als woon-werkverkeer efficiënt in te richten.

Alle voordelen op een rij

  • Al het vervoer compleet geregeld met één kaart
  • Geen saldo laden
  • Geen vaste kosten, je betaalt achteraf alleen voor gemaakte reizen
  • Minder administratie door één overzichtelijke factuur
  • Staffelkorting op treinreizen

Ledenvoordeel

Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraak van NS Zakelijk (bij de inkoopafspraken, achter de inlog).

Inkoop afspraken van NS Zakelijk

Inkoopafspraak NS Zakelijk