Realise

Realise is een dochteronderneming van opleidingsinstituut Schouten & Nelissen.
HR

Realise is tevens aanbieder van medewerkersonderzoek en thema scans. Door in verbinding te blijven met medewerkers, creëer je een vitale organisatie waarin mensen werken vanuit hun talent.

Bekijk onze inkoopafspraken

Medewerkers die vanuit hun kracht werken leveren immers meer resultaat en blijven langer tevreden. De onderzoeken van Realise geven strategische stuurinformatie en stimuleren medewerkers en leidinggevenden om zelf hun ontwikkeling vorm te geven. Interesse in wat Realise voor jouw organisatie kan betekenen?
Kijk hier wat Realise zoal aanbiedt:

 • Medewerkersonderzoek
  Inzicht in de werkbeleving van medewerkers met een positieve impact op bevlogenheid en betrokkenheid. Met persoonlijke feedback om top-down en bottom-up te activeren.
 • Competentiescans en talentmetingen
  Een boost geven aan leren en ontwikkelen. Met talentmetingen brengt Realise de leer- en ontwikkelbehoefte van medewerkers in kaart en meet ze het effect van een training of opleiding.
 • Scans voor medewerkers en health check
  Inzicht in vitaliteit, werkgeluk, gezondheid of het werkklimaat? De gevalideerde, praktisch toepasbare en direct in te zetten scans maken dit mogelijk. Niet alleen op individueel niveau, maar ook op team- en organisatieniveau.
 • Activatieworkshops
  Korte effectieve interventies in de vorm van activatieworkshops geven een boost aan vitaliteit, werkgeluk en (duurzame) inzetbaarheid. Gericht op inzicht, bewustwording en het bevorderen van eigen regie en persoonlijk leiderschap.
 • Inclusiescans
  Samenwerken vanuit de kracht van diversiteit. Deze scan brengt de factoren in kaart die een sociaal, veilig en inclusief werkklimaat beïnvloeden.

Lees ook over de ledenkortingen op openlijn en maatwerktrainingen van Schouten & Nelissen.

Inkoop afspraken van Realise

Inkoopafspraak Realise