SUAS

Bij SUAS volgen medewerkers van onze leden openlijntrainingen met ledenkorting.
Foto Realise Schouten Nelissen 700x300
Opleidingen

Opleidingsinstituut SUAS (onderdeel van Schouten en Nelissen) is al jaren leerpartner van Goede Doelen Nederland. Bij SUAS volgen medewerkers van onze leden openlijntrainingen met ledenkorting.

Ook onderdeel van Schouten & Nelissen zijn: Relevance (maatwerktrainingen) en Realise (medewerkersonderzoek en competentiescans).

Bekijk onze inkoopafspraken

De wereld om ons heen staat nooit stil. Hoe blijf je als individu of organisatie relevant? Hoe zorg je dat je telkens weer sterk staat in nieuwe, uitdagende situaties? Ontwikkelingen niet alleen kan volgen maar ook de baas bent? Daar is leer- en veerkracht voor nodig. Een unieke combinatie van persoonlijke vaardigheden én inhoudelijke kennis. Oftewel: power skills. Met power skills helpt SUAS mensen, teams en organisaties sterk en in beweging te blijven. Dit doen ze met (vak)opleidingen, trainingen, bachelors en masters. Dit kunnen leerproducten zijn in verschillende vakgebieden zoals Leiderschap, Communicatie, Projectmanagement, Persoonlijke effectiviteit, Bedrijfskunde en Marketing & Sales.

Ledenvoordeel
Leden krijgen korting op de reguliere tarieven. Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Voor het verkrijgen van de korting op openlijntrainingen is het belangrijk dat de deelnemer bij inschrijving aangeeft werkzaam te zijn bij een goed doel dat lid is van Goede Doelen Nederland.

Inkoop afspraken van SUAS

Inkoopafspraak SUAS