Scheidegger

Scheidegger Opleidingen verzorgt klassikale, praktijkgerichte opleidingen.
Opleidingen

Dit doet Scheidegger Opleidingen al ruim 70 jaar voor mensen die een volgende stap in hun carrière willen zetten. Inmiddels beschikt Scheidegger al over ruim 200 praktijkgerichte opleidingen.

Bekijk onze inkoopafspraken

Enkele voordelen van Scheidegger opleidingen:

Klassikale lessen in kleine groepen

Scheidegger gelooft in de toegevoegde waarde van klassikale lessen in kleine groepen. Deze vorm van onderwijs zorgt ervoor dat de leerstof veel sneller en beter opgepikt wordt. Je leert niet alleen met elkaar, maar ook van elkaar. Uiteraard dienen de lessen ook als bekende ‘stok achter de deur’ om de opleiding snel en succesvol te kunnen voltooien. Les van inspirerende docenten in combinatie met een thuisstudiegedeelte via e-Learning biedt de juiste motivatie om kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en te slagen voor de opleiding.

Korte, praktijkgerichte opleidingen

De opleidingen van Scheidegger zijn gericht op hen die zich snel willen ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied. De opleidingen duren gemiddeld negen maanden en zijn zeer praktijkgericht. Bij Scheidegger kan dus in korte tijd een belangrijke stap in je carrière gemaakt worden.

Erkende MBO- en HBO-diploma's

Bij Scheidegger behaal je een landelijk erkend of een officieel diploma. Bijna alle diploma’s van de korte praktijkgerichte opleidingen van Scheidegger geven vrijstelling(en) in de officieel erkende MBO-opleidingen van Scheidegger of in volledige HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool Scheidegger. Daarnaast kun je via Scheidegger erkende diploma’s halen van de Associatie voor Praktijkexamens.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor trainingen of opleidingen bij NCOI, Scheidegger, Computrain of SRM? Stuur dan een e-mail met vermelding van de gewenste opleiding, datum en aanbieder van de opleiding of training naar zakelijk@nti.nl. De ledenkorting wordt dan automatisch verrekend.

Scheidegger is onderdeel van Salta Group (net als NTI Zakelijk, NCOI, Computrain en SRM waar ook ledenkortingen worden gegeven).

Ledenvoordeel

Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken (achter de inlog).

Inkoop afspraken van Scheidegger

Inkoopafspraak Scheidegger Instituut