SDIM

Full-service digital marketing
SDIM kantoor en medewerkers 2 600x300
Marketing & fondsenwerving

SDIM behoort tot de top van full-service online marketing bureaus van Nederland. SDIM maakt organisaties nóg succesvoller online. Dat is voor elke organisatie van vandaag de dag van groot belang. De combinatie van data-gestuurd werken, creatieve input en een no-nonsense werkwijze maakt van SDIM hét creatieve digital bureau voor goede doelen.

Bekijk onze inkoopafspraken

SDIM is sterk in het leveren van maatwerk-digital marketing, van het opzetten van strategieën tot de uitvoering ervan. Hun aanpak is flexibel, geen goededoelenorganisatie is immers hetzelfde.

Juist daarom is maatwerk in digital marketing cruciaal, een one-size-fits-all aanpak leidt nooit tot het optimale resultaat. Een aanpak moet niet alleen passen bij de doelstelling, maar ook bij het team en de organisatie. Dus zoek je operationele ondersteuning bij het optimaliseren van bestaande campagnes of het opzetten van losse (actie-)campagnes, SEO consultancy (voor het optimaliseren van de vindbaarheid van de website), copywriting, data of design? Of heb je behoefte aan een betrouwbaar en kundig bureau voor je gehele digital marketing strategie: SDIM staat voor je klaar met een team van ruim 70 ervaren en getalenteerde digital marketeers.

Wouter Klootwijk, manager fondsenwerving & communicatie bij CARE Nederland:

“Ik ben met name tevreden over de kwaliteit van het werk en de manier waarop SDIM samenwerkt. Ook al zijn we niet een partij met een mega-budget, we voelen ons zeer serieus genomen; er is een grote mate van betrokkenheid. De terugkoppeling van resultaten en het geven van (pro-actief) advies is van hoog niveau. Wat betreft prijs- kwaliteit scoort SDIM goed. Ik raad SDIM dan ook ten zeerste aan!”

Ledenvoordeel
Leden kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de diensten van SDIM. Bekijk de tarieven en het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken van SDIM hieronder (achter de inlog).

Inkoop afspraken van SDIM

Inkoopafspraak SDIM