VlagToppers

VlagToppers levert duurzame vlaggen, banieren, spandoeken, tassen, pennen volgens jouw eigen ontwerp.
Vlag Toppers man doos 700x300
Marketing & fondsenwerving

De producten worden geproduceerd van gerecyclede PET–flessen en voor het bedrukken wordt milieuvriendelijke inkt gebruikt. VlagToppers is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in hun vakgebied. Naast kleine aantallen (digitaal geprint en snel leverbaar) kunnen ze ook grote aantallen vlaggen en spandoeken leveren. Altijd gemaakt van stormsterk én duurzaam vlaggendoek met onze unieke liefst viervoudige zoom.

Bekijk onze inkoopafspraken

De productie vindt zo dichtbij mogelijk plaats, binnen Nederland of elders in Europa.

De producten die VlagToppers levert:

  • Vlaggen, banieren, spandoeken, beachflags en doeken in een frame: worden geleverd in elke gewenste afmeting en met de bijbehorende accessoires.
  • Vlaggenmasten: zorgen ervoor dat de vlag of het banier er perfect bijhangt. Zowel polyester als aluminium vlaggenmasten zijn verkrijgbaar.
  • Overige promotionele producten: zoals pennen, tassen, reclameborden, stickers en meer.
  • Versleten vlaggen of doeken recyclen tot andere promotionele producten (zoals tassen): deze kun je bijvoorbeeld verkopen in je webshop of uitreiken aan medewerkers, donateurs of vrijwilligers.

De servicemonteurs van VlagToppers kunnen, als dat gewenst is, één of meerdere keren per jaar langskomen om de vlaggenmasten te controleren en/of de vlaggen te vervangen. Versleten vlaggen worden door hen meegenomen, centraal verzameld en vervolgens op de juiste wijze gerecycled. Ook kunnen ze vlaggen op voorraad houden.

Ledenvoordeel

Leden krijgen korting op de reguliere tarieven. Bekijk het ledenvoordeel bij de inkoopafspraak (achter de inlog).

Inkoop afspraken van VlagToppers

Inkoopafspraak VlagToppers