YoungCapital

Op zoek naar jong talent? YoungCapital brengt jonge werkzoekenden en werkgevers bij elkaar.
Young Capital vrouw 600x300
HR

YoungCapital is recruitmentspecialist voor jong talent. Zij leveren uitzendkrachten en doen werving & selectie.

Bekijk onze inkoopafspraken

Al meer dan 20 jaar koppelen ze organisaties aan de nieuwe generaties. Met succes. Ze geloven in de kracht van jongeren. Ook bij leden van Goede Doelen Nederland. Daarbij kijken ze verder dan alleen de vraag. Door niet alleen talent te vinden, maar ook door te boeien en te binden. En samen met de opdrachtgever maken ze de beste match voor een organisatie.

YoungCapital heeft een groot online bereik. In de krapper wordende arbeidsmarkt blijven zij zich zo positioneren als aantrekkelijk werkgever. Zij zorgen ervoor, door SEO, dat jullie vacature bovenaan de zoekresultaten in Google verschijnt. Zij brengen jouw vacature onder de aandacht via hun actieve kanalen zoals LinkedIn, Facebook, YouTube, SnapChat, Instagram, Tiktok, Spotify en bij podcasts. Daarnaast beschikken ze over een eigen database met veel potentiële kandidaten waarop ze een passende selectie kunnen maken. Met één druk op de knop bereiken ze zo veel potentiële kandidaten voor een vacature.

Ledenvoordeel

Leden kunnen tegen gereduceerde tarieven gebruik maken van de diensten van YoungCapital. Bekijk de tarieven en het ledenvoordeel bij de inkoopafspraken van YoungCapital hieronder (achter de inlog).

Inkoop afspraken van YoungCapital

Inkoopafspraak YoungCapital