Inkoop

Aanbod 3F-Academy najaar 2023

3 F Academy Jeanette met banners 740x320

Breid je kennis over fondsenwerving uit en volg de opleidingen, topcolleges en workshops van 3F-Academy met ledenkorting.

De 3F-Academy biedt verschillende opleidingen, topcolleges en eendaagse workshops om je te (blijven) scholen op het gebied van fondsenwerving. Deze gaan dit najaar weer van start! Volg bijvoorbeeld op 10 oktober de workshop Basisprincipes van grote giftenwerving of op 2 november de workshop Succesvol geld werven bij vermogensfondsen. Lees het programma van dit najaar.

Leden van Goede Doelen Nederland krijgen korting op tarieven.

De opleidingen van 3F-Academy zijn gericht op het opbouwen van kennis over wervingsmethoden en -technieken. En je leert dit planmatig in te zetten. De docenten zijn ervaren deskundigen uit het vak. Na het volgen van een van de Beroepsopleidingen Fondsenwerving ontvang je een erkend diploma Fondsenwerving én word je bijgeschreven in het Register Erkende Fondsenwervers bij REF.

3F-Academy is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun tarieven voor opleidingen, topcolleges en workshops. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met 3F-Academy of je aanmelden, neem dan contact op met Jeannette Panickar via info@3f-academy.nl of 0183 – 56 39 12.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland