Aanbod Human Capital Group vanwege corona

Met het oog op de Coronacrisis doet Human Capital Group een specifiek aanbod aan webinars, masterclasses, scans en advies. Thema’s van dit aanbod zijn bijvoorbeeld: (Wettelijke en juridische) maatregelen als gevolg van de crisis Leiderschap in tijden van crisis en bij werken op afstand Betrokkenheid en motivatie van medewerkers Werkplezier en werkvermogen (Team)samenwerking.

Met het oog op de Coronacrisis doet Human Capital Group een specifiek aanbod aan webinars, masterclasses, scans en advies. Thema’s van dit aanbod zijn bijvoorbeeld:

  • (Wettelijke en juridische) maatregelen als gevolg van de crisis
  • Leiderschap in tijden van crisis en bij werken op afstand
  • Betrokkenheid en motivatie van medewerkers
  • Werkplezier en werkvermogen
  • (Team)samenwerking.

Human Capital Group organiseert het aanbod met partners HR Academy (trainingen, masterclasses, seminars/webinars), Preventned (specialist in werkplezier en werkvermogen), AnalitiQs (datagedreven HR) en Future Communication (communicatiespecialisten). Een deel van het aanbod is gratis en voor het betaalde aanbod krijgen leden een korting van 20%.

Hoe maak je gebruik van dit aanbod?

  1. Jan Tjerk Boonstra van Human Capital Group maakte al deel uit van de helpdesk van Goede Doelen Nederland (voor HR-strategie en bestuurdersbeloning). Klik hier voor nadere informatie hierover. Hij fungeert nu specifiek i.v.m. corona als vraagbaak voor organisatie- en HRM-gerelateerde vragen. Jan Tjerk is tevens intermediair naar de partnerorganisaties en hun aanbod.
  2. Door de link te volgen naar het aanbod van HR Academy waar een actueel overzicht staat van webinars en andere vormen van online informatie- en kennisdeling.
  3. Door de link te volgen naar de website van Preventned waar leden gratis gebruik kunnen maken van de Human Capital Monitor. Deze vragenlijst brengt met enkele vragen in kaart hoe het staat met het werkvermogen van je medewerkers.
  4. Door de link te volgen naar een vragenlijst van AnalitiQs waar je gratis gebruik kunt maken van de Corona Check-in. Deze tool bestaat uit een survey met vijf vragen en een online dashboard, waarmee je het welzijn van de medewerkers kunt monitoren en direct inzicht verkrijgt in wat je als werkgever kunt doen om hen en je eigen organisatie zo goed mogelijk door deze uitdagende tijd te loodsen.

Organisaties die aangesloten zijn bij Goede Doelen Nederland ontvangen in de maanden april, mei en juni 2020 een korting van 20% op het gehele aanbod van HR Academy. Je kunt gebruik maken van de korting door de kortingscode HRAK20 te vermelden in het opmerkingenveld op het inschrijfformulier dat je op de site van de HR Academy bij ieder webinar etc. vindt. De korting wordt dan automatisch op de factuur verwerkt. De Goede Doelen Nederland-relatiekorting wordt niet in combinatie met andere geldende kortingsacties toegepast.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland