Alternatieven voor sparen? Kom naar de bijeenkomst 13 februari

Een paar jaar geleden was negatieve spaarrente ondenkbaar. Nu is dat bij verschillende banken, waaronder ABN AMRO, een feit geworden. Door de lage rente in Europa en de boeterente die banken betalen aan de Europese Centrale Bank (ECB), zien banken zich genoodzaakt om negatieve spaarrente in rekening te brengen bij zowel zakelijke klanten als consumenten. Ook goede doelen moeten dus rente gaan betalen over een deel van de liquiditeiten.

Een paar jaar geleden was negatieve spaarrente ondenkbaar. Nu is dat bij verschillende banken, waaronder ABN AMRO, een feit geworden. Door de lage rente in Europa en de boeterente die banken betalen aan de Europese Centrale Bank (ECB), zien banken zich genoodzaakt om negatieve spaarrente in rekening te brengen bij zowel zakelijke klanten als consumenten.

Ook goede doelen moeten dus rente gaan betalen over een deel van de liquiditeiten.

Alternatieven voor sparen
Samen met ABN AMRO organiseren wij op 13 februari een kennissessie over negatieve rente, de economische verwachtingen en mogelijke alternatieven voor sparen. Tijdens de kennissessie wordt een renteverwachting gegeven voor de langere termijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan het economisch bureau van ABN AMRO. Vervolgens zullen twee goede doelen vertellen over vermogensbeheer en de weg om tot een beleggingsstatuut te komen.

Datum: Donderdag 13 februari

Tijd: 14:30 uur inloop, 15:00 uur start en aansluitend borrel

Locatie: Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100, Amsterdam

Mis het niet en meld je nu aan voor deze kennissessie!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl. Deze sessie is alleen toegankelijk voor leden van Goede Doelen Nederland.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk