Derde reeks online workshops Theory of Change

Vanwege aanhoudende belangstelling organiseren we op 5 en 19 maart voor de derde maal twee online workshops over de Theory of Change (ToC). Dit doen we in samenwerking met MDF Nl. De workshops maken deel uit van de Impact Challenge. Workshop 1 gaat over het opstellen van een ToC en workshop 2 over het werken met een ToC. De workshops zijn kort, online en doelgericht.

Vanwege aanhoudende belangstelling organiseren we op 5 en 19 maart voor de derde maal twee online workshops over de Theory of Change (ToC). Dit doen we in samenwerking met MDF Nl. De workshops maken deel uit van de Impact Challenge.

Workshop 1 gaat over het opstellen van een ToC en workshop 2 over het werken met een ToC. De workshops zijn kort, online en doelgericht.

De workshops geven inzicht in het werken aan impact en hoe je daar zelf aan kan bijdragen. De deelnemers krijgen persoonlijke feedback op hun inzichten en ToC. Ook het overkoepelende begrip ‘impact’ krijgt inhoud. Zo wordt bijvoorbeeld duidelijk dat discussie over impact zonder de doelgroep niet zinvol is.

Iedereen die deelneemt wordt lid van het online leerplatform en heeft toegang tot de ToC-bibliotheek. 85% van de deelnemers volgt beide workshops.

Quotes van deelnemers:
"Mooie heldere stappen die houvast bieden."
"Wat leuk om met 6 eenvoudige vragen de ToC te evalueren."

Meer informatie over het programma en de kosten vind je hier.
Je kunt je aanmelden via aanmelden@goededoelennederland.nl.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk