Vrijwilligersmanagement

Ding mee naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024

Nationale vrijwilligersprijzen 2024 740x320 jpg

De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn er speciaal om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te waarderen en in het zonnetje te zetten. Sinds afgelopen vrijdag 1 december kun je met jouw organisatie weer meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024.

Deelname gaat door middel van de inzending van een vlog van 1 minuut waarin je ingaat op de vraag: Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi? Het draait om het delen van de passie en emoties die vrijwilligerswerk aanwakkert.

Door jouw verhaal te delen, maak je als vrijwilligersorganisatie, bewonersinitiatief, of sportclub kans op de hoofdprijs van 15.000 euro! De tweede tot en met de zesde plaats worden beloond met een prijs van 2.000 euro. Bovendien maken maar liefst 80 organisaties kans op een prijs van 750 euro.

De eerste 15 aanmeldingen ontvangen sowieso een taart. De aanmeldingsperiode loopt tot en met 29 februari 2024. Als je hulp nodig hebt bij het maken van een vlog, dan kan je op vrijdag 15 december om 11.00 uur deelnemen aan een Q&A sessie met film – en documentairemaker Ramon Masius en met Dante Pelk, van DWH Delft, de winnaar van vorig jaar.

Organisaties kunnen hun deelnamevlog inzetten voor de eigen PR om bijvoorbeeld vrijwilligers te werven.

De Nationale Vrijwilligersprijzen worden sinds 2011 georganiseerd door Vereniging NOV met financiering van het ministerie van VWS en met de hulp van vrijwilligerscentrales en gemeenten in heel Nederland. Meer informatie over de Nationale Vrijwilligersprijzen, de deelnamevoorwaarden en hulp bij het maken van de vlog vind je op de speciale website www.vrijwilligersprijzen.nl.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?