Bedrijfsvoering & financiën

Directeurenkring over diversiteit

Directeurenkring

Voorafgaand aan de ALV heeft Goede Doelen Nederland op 29 juni een Directeurenkring georganiseerd over het thema diversiteit. Dit was een vervolg op de Goede Doelen Lezing van 9 mei door Karen van Oudenhoven (directeur SCP). Doel van deze Directeurenkring was om met elkaar door te praten over het thema diversiteit.

Aan de hand van de aanbevelingen die Van Oudenhoven onze sector heeft meegegeven werd tijdens de directeurenkring met zo’n 30 directeuren een brug geslagen naar de dagelijkse praktijk van goede doelen. Dave Ensberg, directeur-bestuurder Jantje Beton en Jerzy Soetekouw, directeur Humanitas beten de spits af en deelden hun eigen ervaringen en inzichten rondom diversiteit. Er volgde een boeiend gesprek.

Hiervan wordt verder geen verslag gedaan. Ben je benieuwd wat op een Directeurenkring besproken wordt? Zorg dan dat je er de volgende keer bij bent! De volgende Directeurenkring is gepland op vrijdag 29 september van 10.00-12.00 uur op locatie bij een collega-lid organisatie. Noteer deze datum alvast in de agenda. Meer informatie over onderwerp en locatie volgt nog.

Mocht je mee willen denken over interessante onderwerpen en invulling voor een Directeurenkring, dan kun je contact opnemen met Margreet Plug: plug@goededoelennederland.nl

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop