Doneren via Tikkie nu mogelijk in alle Kentaa platformen

Kentaa, onze partner in online fondsenwerving, helpt onze leden bij o.a. crowdfunding, event fundraising, kom-in-actie campagnes, en online collectes.

Na de introductie van doneren via Tikkie in Digicollect, biedt Kentaa nu voor al haar platformen de mogelijkheid om donaties te werven via Tikkie. Een van de eerste organisaties die gebruik maakt van Tikkie in het Kentaa platform is Stichting Vluchteling met www.nachtvandevluchteling.nl.

Donatieverzoek via Tikkie, hoe werkt dat?
Op Kentaa websites voor online fondsenwerving kan iedereen een verzoek om via Tikkie te doneren aanmaken en dit delen met hun persoonlijke contacten via WhatsApp of e-mail. Vervolgens kunnen deze contacten gemakkelijk en snel doneren via hun smartphone. De organisaties die met het Kentaa platform werken, vragen bij ABN AMRO een eigen Tikkie account aan. Dankzij de koppeling kan ABN AMRO de donaties rechtstreeks op de bankrekening van het goede doel storten. Ook worden ze meegeteld op de Kentaa site, zodat de donatieteller klopt en de Tikkie donaties terug te zien zijn in het totaal opgehaalde bedrag.

Een voorgesteld bedrag of een eigen bedrag
Met de toevoeging van Tikkie aan de Kentaa platformen, is er een extra optie bijgekomen. Voorheen bepaalde degene die de Tikkie aanmaakte, het donatiebedrag. Nu is er ook de mogelijkheid om het donatiebedrag door de donateur te laten bepalen. Dat betekent nog meer gemak en vrijheid voor de donateur.

Laatste ledenberichten

Factsheet inkoop 2023 740x320
Jaaroverzicht: inkoopafspraken 2023
Inkoop
Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland