Marketing & fondsenwerving

Een jaar samenwerking met We Know Public

We Know Public samenwerking GDN

Goede Doelen Nederland en We Know Public werken nu één jaar samen. In deze periode hebben al zeker elf leden gebruikgemaakt van de ledenkortingen om hun vacatures op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving in te vullen. Eén van deze organisaties was Support Casper.

Support Casper maakt deel uit van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. Elk jaar krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker. De organisatie is vernoemd naar prof. dr. Casper van Eijck, medisch specialist verbonden aan het Erasmus MC. Support Casper had een vacature openstaan voor een marketing & communicatieadviseur. Dit goede doel had behoefte aan ondersteuning bij de werving en selectie van kandidaten, om zo werk te besparen voor deze kleine organisatie.

Directeur Sjoerd Zwanenburg zegt:

“Wij kijken terug op een heel positieve samenwerking: goede communicatie, snelle reactietijd en kwalitatief goede kandidaten. Echt samenwerking als ‘partners in business’: kwaliteit, snelheid en value for money. Inmiddels is onze marketing & communicatieadviseur al een maand bij ons aan de slag."

We Know Public helpt maatschappelijke organisaties bij het vinden van geschikte personen voor vaste banen en interim opdrachten op het gebied van marketing, communicatie en fondsenwerving. We Know Public maakt deel uit van We Know People en heeft een actieve achterban van ongeveer 30.000 professionals.

Leden van Goede Doelen Nederland kunnen gebruikmaken van ledenkorting bij We Know Public. Lees hier meer over We Know Public en de ledentarieven. Voor meer informatie kun je contact opnemen met met Jojanneke Brinkman van Goede Doelen Nederland via brinkman@goededoelennederland.nl of Florian Mulder van We Know Public via florian@weknowpublic.nl.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving