Schenken & nalaten

Nieuwe editie Goede Doelen Gids

Cover goede doelen gids 2023 740x320

Nét voor de zomervakantie verschijnt er weer een nieuwe gedrukte én digitale uitgave van de Goede Doelen Gids.

Leden en aspirant-leden van Goede Doelen Nederland worden zoals altijd gratis opgenomen in de gids. De laatste editie verscheen in de zomer van 2020.

Vorm en inhoud
De goede doelen gids bevat naast informatie over alle leden van Goede Doelen Nederland, ook algemene en actuele informatie over schenken en nalaten aan goede doelen. Met de gids willen we mensen en goede doelen met hetzelfde ideaal met elkaar in contact brengen. De gids bevat dit keer, anders dan de vorige edities, uitsluitend informatie over onze leden. De informatie over ieder lid is ook beknopter. Daardoor is de gids compacter vormgegeven, dat is wel zo duurzaam.

Verspreiding
De gids wordt digitaal verspreid onder leden, relaties en charity desks van banken. Alle notariskantoren in Nederland (ruim 1.000) ontvangen twee gedrukte exemplaren én een tafeldisplay voorzien van QR-code voor bezoekers die het makkelijk vinden om de gids op de website van goededoelen.nl te bekijken. Daarnaast wordt de gids op diverse websites geplaatst zoals Netwerknotarissen.nl, goededoelen.nl, goededoelennederland.nl en TestamentTest.nl. Ook de 150 kantoren van Netwerk Notarissen (150 vestigingen, 600 notarissen) krijgen de mogelijkheid de digitale Goede Doelen Gids op hun website te plaatsen.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk