High Select: nieuwe HR inkoopsamenwerking voor leden

Recentelijk zijn wij een inkoopsamenwerking aangegaan met High Select. Dit betekent dat we speciale inkoopafspraken overeen zijn gekomen, waar jij als lid gebruik van kunt maken.

High Select houdt zich bezig met het ontwikkelen en inzetten van jonge academici via traineeships. Als goededoelenorganisatie zet je voor de duur van 4 tot 12 maanden gemotiveerde een trainee in op bijvoorbeeld het gebied van communicatie, onderzoeksbeleid of maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Diverse goede doelen hebben al trainees van High Select ingezet. Als je al klant bent bij High Select, dan raad ik je aan om contact met je contactpersoon op te nemen om ervoor te zorgen dat onze voordelen ook voor jou gelden.

Als je meer wilt weten over High Select en hun tarieven voor leden, kun je hier verder lezen. Ook kun je contact opnemen met Nouschka Haven en haar collega’s van High Select voor meer informatie of een eerste kennismaking. Nouschka is bereikbaar via e-mail: n.haven@highselect.nl en telefonisch op: 033 - 465 56 39.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop