Impact Challenge Event 29 maart 2019

Noteer het alvast in je agenda: op vrijdag 29 maart organiseert de Impact Challenge het volgende Impact Event in Amsterdam. Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit om de impact van de goededoelensector te vergroten en beter zichtbaar te maken. Dit doen we door kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We kunnen namelijk veel van elkaar leren.

Noteer het alvast in je agenda: op vrijdag 29 maart organiseert de Impact Challenge het volgende Impact Event in Amsterdam.

Met de Impact Challenge dagen we elkaar uit om de impact van de goededoelensector te vergroten en beter zichtbaar te maken. Dit doen we door kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We kunnen namelijk veel van elkaar leren. Op het Impact Event 2019 geven we daarom een podium aan organisaties die hun belangrijkste leerervaringen over impactgericht werken willen delen met hun collega’s.

Impact Challenge Award
Het Impact Event 2019 staat in het teken van de Impact Challenge Award, een nieuwe ontwikkelprijs voor goededoelenorganisaties die een bijzondere ontwikkeling hebben doorgemaakt rondom impactgericht werken en hun kennis en ervaringen daarover willen delen.

Na een eerste pitchronde van praktijkcases waarbij een belangrijke leerervaring is opgedaan, worden de inzendingen beoordeeld door het Impact Center Erasmus. De vijf beste inzendingen krijgen een coachingstraject aangeboden om hun case uit te werken voor een definitieve inzending. Op 29 maart 2019 presenteert deze top vijf hun cases en kiest het publiek samen met een vakjury live de winnaar.

Begin november start de inschrijving voor de Impact Challenge Award. Houd de website van de Impact Challenge in de gaten voor meer informatie.

Impact Principles
Onder de titel ‘Do you accept the Challenge’ worden op diverse momenten in de komende periode de Impact Principles gepresenteerd. Dit zijn de gezamenlijk geformuleerde vertrekpunten voor impactgericht werken. Door de principles te onderschrijven, willen we alle Goede Doelen inspireren om actief aan de slag te gaan met impactgericht werken. Op die manier werken we stap voor stap aan het impactvol bijdragen aan een betere, duurzame wereld.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?