Jellow: nieuwe HR inkoopsamenwerking voor leden

Per 1 juli zijn wij, mede naar aanleiding van een suggestie van de commissie HR, een inkoopsamenwerking aangegaan met Jellow. Dit betekent dat we speciale inkoopafspraken overeen zijn gekomen, waar jij als lid gebruik van kunt maken. Jellow biedt een netwerk van freelancers en opdrachtgevers die de voordelen van een online platform combineert met het ‘via-via-principe’.

Per 1 juli zijn wij, mede naar aanleiding van een suggestie van de commissie HR, een inkoopsamenwerking aangegaan met Jellow. Dit betekent dat we speciale inkoopafspraken overeen zijn gekomen, waar jij als lid gebruik van kunt maken.

Jellow biedt een netwerk van freelancers en opdrachtgevers die de voordelen van een online platform combineert met het ‘via-via-principe’. Je kunt via het netwerk direct contact leggen met de freelancer(s) die je zoekt en zien wie beschikbaar is.
Als lid van Goede Doelen Nederland krijg je 50% korting op het ‘Jellow Samen’-abonnement. Er worden naast de vaste kosten van het abonnement, geen bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Daarnaast kun je twee andere leden van Goede Doelen Nederland (met A-, B- of C-Erkenning) aandragen die kosteloos gebruik kunnen maken van het netwerk.

Diverse goede doelen maken al gebruik van het netwerk van Jellow. Als je al klant bent bij Jellow, dan raad ik je aan om contact met je contactpersoon op te nemen om ervoor te zorgen dat onze afspraken ook voor jou gelden.

Als je meer wilt weten over Jellow, hun diensten en hun tarieven voor leden, kun je hier verder lezen. Ook kun je contact opnemen met Laura Tesser en haar collega’s van Jellow voor meer informatie, een online demo of een eerste kennismaking. Laura is bereikbaar via e-mail: laura.tesser@jellow.nl en telefonisch op: 035 - 73 70 352.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?