Kennissessies over segmentatiedata, QR-collecte, ‘coronaproof’ evenementen en meer

Ook in het nieuwe jaar bieden we weer een divers en inspirerend online aanbod van kennissessies en webinars op het gebied van marketing en fondsenwerving. Kennis delen, inspireren, ervaringen uitwisselen en leren van elkaar staan hierin centraal. Bekijk hieronder het overzicht met gratis online activiteiten in de komende weken. Door te klikken op de titel kom je op de uitgebreidere beschrijving en de link waarmee je kunt aanmelden

Webinar Whooz over segmentatiedata | dinsdag 25 januari
Dinsdag 25 januari organiseren we een webinar met onze nieuwe leverancier Whooz. Ben jij benieuwd wat Whooz precies doet? Hoe je de consumentendata van Whooz kan inzetten voor het vinden van nieuwe donateurs en voor het uitbouwen en optimaliseren van huidige donateurs? En hoe je met Whize segmentatiedata jouw donateursdata en -kennis kunt verrijken? Volg dan dit webinar.

Breakfast Club: In gesprek met major donors en erflaters | dinsdag 8 februari
De Breakfast Club is een online rondetafelgesprek van 9.00 – 10.00 uur. Tijdens deze Breakfast Club beantwoordt Vera Peerdeman van Nassau Fundraising samen met een gastspreker (werkzaam bij een goed doel) al jouw vragen over het contact met grote gevers, aan de hand van verschillende cases.

Webinar 100% QR-collecte | donderdag 10 februari
Door SCP is er afgelopen jaar een pilot gestart met cashless collecteren: 100% QR-collecte, waar ruim de helft van de 25 collectefondsen aan meedoet. Tijdens dit webinar worden de resultaten gedeeld van het onderzoek naar deze pilot. Wouter Langeveld (Nierstichting) en Cecilia Keuchenius (Motivaction) delen de eerste ervaringen en resultaten van de pilot.

Kijkje in de keuken bij MAF Nederland | dinsdag 15 februari
Op dinsdag 15 februari nemen we een kijkje in de keuken bij Mission Aviation Fellowship (MAF). We kijken mee met de afdeling Marketing en Events die door middel van agile werken doelstellingen behalen. In 2020 en 2021 hebben ze bijvoorbeeld snel kunnen schakelen met ‘coronaproof’ evenementen om toch de gestelde doelen te behalen. Tijdens het 'Kijkje in de keuken' vertellen ze meer over deze evenementen, de learnings en de resultaten.

Bekijk alle marketing en fondsenwerving activiteiten van de Academie hier.
Bekijk het volledige aanbod van alle kennissessies en webinars, ook op andere onderwerpen, in onze Academie.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?