Inkoop

Kortingen collectieve zorgverzekering Goede Doelen Nederland zijn bekend

Handen op elkaar Alpina 740x320

Maak gebruik van de collectieve ledenkortingen op aanvullende zorgverzekeringen, de tarieven voor 2024 zijn nu bekend.

De collectieve kortingen op aanvullende zorgverzekeringen voor 2024 zijn bekend. Onze partner Alpina (voorheen Heilbron, lees hier over de naamswijziging) heeft, namens Goede Doelen Nederland, collectieve afspraken gemaakt met zes zorgverzekeraars. Deze kortingen zijn beschikbaar voor medewerkers van leden van Goede Doelen Nederland (samen met gezinsleden).

Op onze website vind je een overzicht van de kortingen die gelden in 2024 (achter de inlog). Daar vind je ook de link naar de zorgvergelijker van Alpina waarmee je de tarieven van de deelnemende zorgverzekeraars kunt vergelijken. Door aan te geven voor welke zorg je in 2024 verzekerd wilt zijn, zie je snel welke zorgverzekering het beste bij je past. Je kunt je er ook aanmelden voor deelname aan dit zorgcollectief. Voor persoonlijk advies kan je contact opnemen met Alpina via 088 – 12 10 222 of via zorg@alpina.nl.

Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op met Jojanneke Brinkman, relatiemanager inkoop bij Goede Doelen Nederland, via brinkman@goededoelennederland.nl.

Hier lees je meer over alle andere inkoopafspraken voor leden op het gebied van HR (waaronder korting op de inzet van uitzendkrachten, medewerkersonderzoek en het beheer van OV-abonnementen).

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk