Inkoop

Maak kennis met Steven, nieuwe contactpersoon bij Lyreco

Lyreco

Graag stellen we je voor aan Steven de Wit! Hij is vanaf nu voor onze leden de nieuwe contactpersoon bij Lyreco, leverancier van kantoorartikelen.

Steven werkt al twee jaar bij Lyreco als key acccountmanager en denkt graag met je mee naar oplossingen. Via een eigen account gemakkelijk producten bestellen die de volgende werkdag al geleverd worden? Steven legt het uit. Je kunt (vrijblijvend) contact opnemen via onderstaande contactinformatie.

Leden van Goede Doelen Nederland krijgen al langere tijd korting op de tarieven van Lyreco. Al 44 van onze leden zijn er vaste klant. Als lid ontvang je wel 40 tot 50% korting op het kernassortiment (dat bestaat uit ruim 2.700 artikelen). De moeite waard dus om te kijken wat Lyreco voor de inkoop van jouw organisatie kan betekenen.

Het aanbod van Lyreco bestaat naast traditionele kantoorartikelen en werkplekbenodigdheden ook uit producten op het gebied van catering, hygiëne & persoonlijke beschermingsmiddelen.

Per kwartaal bekijkt Lyreco de prijzen om te controleren of deze nog beneden marktconform zijn. De tarieven zijn dus altijd het scherpste uit de markt. Merk je toch dat een prijs voor een artikel niet concurrerend is? Meld dit bij Lyreco, zij zoeken het uit en passen de tarieven vervolgens voor alle deelnemende goede doelen aan. Ook worden nieuwe toegevoegde artikelen scherp geprijsd. Daarnaast betalen leden nooit verzendkosten, ongeacht het orderbedrag.

(foto: Steven de Wit en chauffeur Benito Revales)

Lyreco is leverancier van Goede Doelen Nederland op het gebied van kantoorartikelen en werkplekbenodigdheden. Leden betalen er voordelige tarieven. Wil je kennis maken met Lyreco, neem dan contact op met Steven de Wit via steven.dewit@lyreco.com of 06-52 40 77 02.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?