Maak kennis met twee nieuwe deskundigen bij de Helpdesk

Hermar Jansen, IBS Capital Allies, nieuwe deskundige op het gebied van vermogensbeleid en beleggingen Vragen over vermogensbeleid en beleggingen kunnen gesteld worden aan Hermar Jansen van IBS Capital Allies. Hermar werkt sinds 2001 nauw samen met verschillende charitatieve instellingen. Als vermogensbeheerder, bestuurder of adviseur staat hij op een breed terrein vermogensfondsen en fondsenwervende organisaties bij.

Hermar Jansen, IBS Capital Allies, nieuwe deskundige op het gebied van vermogensbeleid en beleggingen
Vragen over vermogensbeleid en beleggingen kunnen gesteld worden aan Hermar Jansen van IBS Capital Allies. Hermar werkt sinds 2001 nauw samen met verschillende charitatieve instellingen. Als vermogensbeheerder, bestuurder of adviseur staat hij op een breed terrein vermogensfondsen en fondsenwervende organisaties bij. Hij heeft veel ervaring met ANBI’s in het algemeen en het beheer van vermogens in het bijzonder. Hij organiseerde tal van inhoudelijke bijeenkomsten voor de charitatieve sector en wordt regelmatig als expert geraadpleegd. Daarnaast heeft hij verschillende relevante (post)academische opleidingen afgerond waaronder de opleiding “Het besturen van filantropische vermogensfondsen” aan de Vrije Universiteit.

Anne Smit, KPMG Integrity, nieuwe deskundige op het gebied van integriteit
De afdeling Integrity van KPMG Advisory is gespecialiseerd in vraagstukken omtrent integriteit en ondersteunt organisaties in het bereiken van het hoogst mogelijke integriteitsniveau. Het team geeft doeltreffende en adequate ondersteuning om de risico’s inzichtelijk te maken en de grip op organisaties te herstellen of te versterken waar nodig. Anne Smit, senior consultant bij KPMG Integrity, zal jouw vragen omtrent integriteit zo passend mogelijk beantwoorden. Met haar uitgebreide academische en commerciële ervaring in de criminologie, rechtsgeleerdheid en integriteit & compliance voorziet zij organisaties van adequaat advies.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving