Meld je aan voor het Mobiliteitsseminar 2019

Wist je dat mobiliteit van invloed is op je geluk? Mobiliteit verbindt je namelijk met je vrienden, sport, recreatie en natuurlijk uw werk. Hoe groter de keuzevrijheid en autonomie in mobiliteit, hoe groter de kans op geluk. Hoe zorgen we samen voor optimaal mobiliteitsgeluk van werkend Nederland? Deze vraag staat centraal tijdens het mobiliteitsseminar van NS Zakelijk op 9 mei 2019 in DeFabrique in Utrecht.

Wist je dat mobiliteit van invloed is op je geluk? Mobiliteit verbindt je namelijk met je vrienden, sport, recreatie en natuurlijk uw werk. Hoe groter de keuzevrijheid en autonomie in mobiliteit, hoe groter de kans op geluk.

Hoe zorgen we samen voor optimaal mobiliteitsgeluk van werkend Nederland? Deze vraag staat centraal tijdens het mobiliteitsseminar van NS Zakelijk op 9 mei 2019 in DeFabrique in Utrecht. Als lid van Goede Doelen Nederland ben je van harte welkom voor deze inspirerende middag. Aan de orde komen thema’s als vitaliteit, duurzaamheid en gedragsverandering.

Hoogleraar Neuropsychologie en graag geziene De Wereld Draait Door-gast Erik Scherder, geeft zijn visie op het thema mobiliteitsgeluk, gekoppeld aan gedragsverandering. Verder komen ook Thomas Mulder van VodafoneZiggo en Maria van der Heijden van MVO Nederland spreken. De dagvoorzitter is Sacha de Boer.

Datum: donderdag 9 mei
Tijd: 11.30 – 18.00 uur
Locatie: DeFabrique, Utrecht

Na je aanmelding, ontvang je enkele dagen voor het seminar per e-mail een 1e klas NS-dagkaart om 9 mei mee te reizen. Om bij DeFabrique te komen kun je met de trein komen (vanaf station Maarssen met pendelbusjes of ov-fiets), maar ook is er op het terrein voldoende parkeergelegenheid.

Het exacte programma wordt op korte termijn bekendgemaakt op de NS-site.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Kijk hier om je aan te melden voor de reservelijst of om je af te melden.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?