Nieuwe collega’s Bureau Nalatenschappen

Ontwerp zonder titel

Recent heeft Bureau Nalatenschappen drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen.

Christian van der Geld
Per 1 juli jongstleden is Christian van der Geld bij ons begonnen als notarieel jurist. Na zijn studie notarieel recht heeft Christian bij verschillende notariskantoren gewerkt. Zijn interesse ligt vooral bij het erf- en familievermogensrecht en hij heeft veel ervaring opgedaan bij het afwikkelen van nalatenschappen. Christian neemt dus veel praktijkervaring mee!

Christian: “In de notariële praktijk heb ik gezien dat steeds vaker goede doelen in testamenten worden aangewezen. Voor de goededoelensector wordt het dus nog belangrijker bewustwording te creëren welke belangen en posities er in het geding zijn bij een nalatenschap. Ik wil graag werken bij Bureau Nalatenschappen omdat ik hier een mooie combinatie zie in het werken in het erfrecht en ook graag een bijdrage wil leveren aan het efficiënt en zorgvuldig afwikkelen van nalatenschappen waarin goede doelen erfgenamen zijn”.

In zijn vrije tijd doet Christian vrijwilligerswerk in een proeflokaal voor Abdijbier en gaat hij er graag op uit met vrienden.

Christian van der Geld


Daniëlle Rossewij
Op 1 oktober jongstleden is Daniëlle Rossewij bij ons gestart als jurist. Daniëlle neemt ruim 20 jaar notariële ervaring mee: “Ik heb veel ervaring in het familie- en erfrecht, onder andere op het gebied van afwikkeling van nalatenschappen. Als jurist bij Bureau Nalatenschappen ga ik toezien op de controle op de afwikkeling van nalatenschappen. Dat is een mooie, nieuwe uitdaging voor mij. Daarnaast is het bijzonder om bij te kunnen dragen aan de realisatie van de doelstellingen van de goede doelen”.

In haar vrije tijd gaat Daniëlle graag naar zee om even uit te waaien.

Daniëlle Rossewij

Mariska Verwoert
Op 1 november is Mariska Verwoert begonnen als notarieel jurist.

Na haar studie notarieel recht heeft Mariska eerst als kandidaat-notaris gewerkt. Zij heeft zich toen vooral beziggehouden met het personen- en familierecht en heeft veel ervaring opgedaan met het afwikkelen van nalatenschappen. Later is zij benoemd als toegevoegd notaris en heeft zij akten gepasseerd op alle notariële rechtsgebieden. Hierdoor heeft ze een brede kennis, die goed van pas komt bij de afwikkeling van nalatenschappen.

Mariska: “Ik ben gaan werken voor Goede Doelen Nederland, omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan de doelstellingen van de goede doelen. Dit kan ik doen door mijn ervaring in te zetten bij het doeltreffend afwikkelen van nalatenschappen waarin goede doelen erfgenamen zijn. In de praktijk heb ik gezien dat er steeds meer goede doelen in een testament worden aangewezen als erfgenaam. Er is dan ook steeds meer controle op de afwikkeling nodig, zodat de uiterste wil van een testateur ook daadwerkelijk naar wens kan worden uitgevoerd.”

Mariska Verwoert


Baukje van Aller, Manager Bureau Nalatenschappen: “Ik ben heel blij met de komst van Christian, Daniëlle en Mariska. Vanwege de uitbreiding van het aantal deelnemende goede doelen bij het Bureau is deze versterking zeer welkom’. Bureau Nalatenschappen neemt inmiddels de controle op de afwikkeling van nalatenschappen van ruim 35 goede doelen uit handen.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop