Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: Cycloon – duurzame pakketbezorging

Cycloon

Voortaan kun je via Cycloon met ledenkorting - duurzaam en sociaal - pakketten verzenden.

Pakketbezorging met de fiets

Cycloon haalt pakketten op en bezorgt deze op de fiets in meer dan 60 steden. In samenwerking met DHL bereiken ze ook de rest van Nederland. Laat je jouw pakketten door Cycloon bezorgen dan help je mee CO2-uitstoot te reduceren, steden leefbaar te houden en sociale banen te creëren. Bekijk op basis van jouw pakketvolume hoeveel impact je creëert door voor Cycloon te kiezen.

Ledenkortingen

Lees meer over de diensten van Cycloon en over de tarieven voor onze leden (achter de inlog). De tarieven die van toepassing zijn voor jouw organisatie, hangen af van hoeveel pakketten je per jaar laat bezorgen. Voor deelnemers van Stichting Collecteplan geldt een speciale, collectieve staffel.

Maak kennis met Cycloon

Op dinsdag 23 mei van 13.00 tot 13.30 uur kun je online kennismaken met Cycloon: zij stellen zich voor, leggen de ledenkortingen uit en je kunt hen al je vragen stellen. Dus wil jij meer weten, meld je dan nu vrijblijvend aan via verkoop@cycloon.eu, 085-2733273 ( kies 3). Ook voor meer informatie over bijvoorbeeld de ledentarieven kun je direct contact opnemen met Cycloon.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk de inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?