Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: Data Inside - volg trends in het geefgedrag van donateurs

Logo Data Inside 740x320

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je voortaan tegen een scherp tarief deelnemen aan het Markttrends Dashboard van Data Inside, met wie wij recent een samenwerking zijn aangegaan.

Via het dashboard volg je de actuele ontwikkelingen binnen de branche op het gebied van particulier geefgedrag. Ook zie je anonieme data van meer dan veertig goededoelenorganisaties als benchmark ten opzichte van jouw eigen organisatie.

Over het Markttrends Dashboard
Deze eenvoudige en maandelijks actuele benchmark is uniek in de markt. Je kunt de eigen cijfers vergelijken met andere goededoelenorganisaties en met trends in de branche. Denk daarbij aan de hoogte van de gemiddelde gift, het aantal donaties in de afgelopen maand of de inkomsten uit een bepaald kanaal.

Ledenkortingen
Lees meer over het dashboard van Data Inside en de tarieven voor onze leden (achter de inlog).

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk onze inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving