HR Inkoop

Nieuwe inkoopsamenwerking: VOOR (werving en selectie)

Wij zijn een inkoopsamenwerking aangegaan met VOOR, specialist in werving en selectie van hoogopgeleide staf voor vaste functies en interim opdrachten (o.a. (midden)managers, directeuren, bestuurders en toezichthouders). Leden van Goede Doelen Nederland krijgen vanaf nu korting op hun tarieven bij bemiddeling van vast personeel. Daarnaast bieden zij nog meer ledenvoordelen zoals kosteloze bemiddeling voor zowel onbezoldigde (HBO+) functies als voor de inzet van tijdelijke zelfstandige professionals.

Wij zijn een inkoopsamenwerking aangegaan met VOOR, specialist in werving en selectie van hoogopgeleide staf voor vaste functies en interim opdrachten (o.a. (midden)managers, directeuren, bestuurders en toezichthouders).

Leden van Goede Doelen Nederland krijgen vanaf nu korting op hun tarieven bij bemiddeling van vast personeel. Daarnaast bieden zij nog meer ledenvoordelen zoals kosteloze bemiddeling voor zowel onbezoldigde (HBO+) functies als voor de inzet van tijdelijke zelfstandige professionals.

Diverse leden zijn al klant en hebben, via een referentie, laten weten dat ze tevreden zijn over de kwaliteit van de werving en selectie.

Lees meer over VOOR, hun diensten en tarieven (deze staan achter de inlog). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Sprietsma van VOOR via 06 - 28 12 17 03 of marieke@voor.nl.

VOOR doneert jaarlijks 10% van haar omzet aan maatschappelijke projecten via de VOORbeeld-verkiezing. Dit jaar is het thema ‘VOOR een gezonde samenleving’. Tot en met 28 mei kan je deelnemen en maak je kans op een geldbedrag (max. € 100.000,- per project). Je hoeft geen klant te zijn bij VOOR om een project in te dienen.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk onze inkoopafspraken, verdeeld over 9 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop