HR

Nieuwe inkoopsamenwerking: YoungCapital – uitzendkrachten en werving & selectie

Young Capital bezoek GDN740x320

Als lid van Goede Doelen Nederland kun je voortaan met ledenkorting gebruik maken van de dienstverlening van YoungCapital.

YoungCapital is recruitmentspecialist voor jong talent. Zij leveren uitzendkrachten en doen werving & selectie. Al meer dan 20 jaar koppelen ze organisaties aan de nieuwe generaties. Ze geloven in de kracht van jongeren. Samen met de opdrachtgever maken ze de beste match voor een organisatie. YoungCapital heeft een groot online bereik. In de krapper wordende arbeidsmarkt blijven zij zich zo positioneren als aantrekkelijk werkgever.

Ledenkorting
Leden betalen voortaan lagere tarieven voor de dienstverlening van YoungCapital. Als lid krijg je korting op de tarieven voor uitzendservices en werving & selectie. Lees hier meer over de tarieven (onder inkoopafspraken; de ledentarieven staan achter de inlog).

Maak kennis met YoungCapital
Nieuwsgierig naar wat YoungCapital voor jou kan betekenen? Schrijf je in voor de online kennismaking op dinsdag 9 april van 11.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie leggen Fiore Vader en Willem Hop van YoungCapital uit wat zij kunnen doen voor goededoelenorganisaties. Meld je hiervoor vrijblijvend aan via f.vader@youngcapital.nl.

Ervaringen van andere goede doelen
YoungCapital werkt al regelmatig samen met goededoelenorganisaties. Een aantal van onze leden heeft ons via een referentie laten weten dat zij tevreden zijn over de kwaliteit en samenwerking met YoungCapital.

Wil je meer weten?
Aarzel dan niet om contact met YoungCapital op te nemen via Willem Hop (directeur MKB bij YoungCapital). Dit kan via 06 - 14 88 72 27 (direct) of via w.hop@youngcapital.nl. Ook vind je hier meer informatie.

Goede Doelen Nederland heeft met bijna 50 leveranciers ledenvoordeel afgesproken. Deze voordelen zijn exclusief toegankelijk voor leden. Bekijk alle inkoopafspraken, verdeeld over 10 categorieën. Tarieven en kortingen staan meestal achter de inlog, alleen toegankelijk voor leden.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk