Betalingsverkeer

Nieuwe materialen over Mijn eenmalige gift beschikbaar

Het aantal aanmeldingen voor Mijn eenmalige gift blijft groeien en het communicatietraject is in volle gang. Steeds meer communicatiemiddelen voor goede doelen staan in de toolkit en de landingspagina voor donateurs is gereed. De animatievideo is vanaf nu ook beschikbaar en volgende maand te zien op tv via Socutera. Inmiddels doen 127 organisaties mee met Mijn eenmalige gift.

Op 2 februari organiseerden we een webinar over Mijn eenmalige gift voor alle goede doelen die we nog niet goed hadden kunnen bereiken (niet leden van Goede Doelen Nederland). Met ruim 220 deelnemers die overwegend positief waren over Mijn eenmalige gift verwachten wij dat het aantal deelnemers aan Mijn eenmalige gift verder zal groeien. En dat is goed nieuws, want voor het succes van Mijn eenmalige gift geldt de kracht van het collectief!

Landingswebsite voor donateurs staat online
De landingswebsite over Mijn eenmalige gift staat al even online! Deze URL www.mijneenmaligegift.nl kun je communiceren naar donateurs of andere geïnteresseerden. Alle informatie over Mijn eenmalige gift op één plek. Ook is daar het animatiefilmpje te zien en is er aandacht voor veel gestelde vragen. Mis je nog vragen en antwoorden voor donateurs? Laat het ons weten.

Animatiefilmpje
Het animatiefilmpje is sinds vandaag dus ook beschikbaar. Dit is in de toolkit te vinden bij het onderdeel ‘Animatiefilm en ander beeldmateriaal’. Goede doelen kunnen het animatiefilmpje verspreiden via de eigen nieuwsbrief of socials of op de eigen website plaatsen. De animatietekeningen volgen snel. Het animatiefilmpje is te zien in de zendtijd van Socutera op NPO 1,2 en 3 in de week van 11 t/m 17 maart en in de week van 22 t/m 28 juli 2023. Het zal in deze blokweek ongeveer 7x te zien zijn (5x als lange spot samen met 2 andere goede doelen en 2x als korte spot) en heeft een bereik van 1,5 miljoen kijkers.

Verdere aanvullingen toolkit
De toolkit is naast het animatiefilmpje aangevuld met divers beeldmateriaal, veel gestelde vragen en alle informatie over Unisys (inclusief aanmeldformulier). Ook de bronbestanden zijn inmiddels via de toolkit te downloaden. De toolkit blijft aangevuld worden met communicatieproducten die beschikbaar komen. Op korte termijn zijn daar dan ook de animatietekeningen en advertenties te vinden. Op dit moment werken we hard aan een plan voor de mediabenadering die half maart zal starten. Hierin gaat het vooral om free publicity in landelijke en regionale dagbladen, radio en tv. Ook komen er via Bindinc advertenties in veel televisiegidsen. De advertenties zijn ook snel beschikbaar in de toolkit. In twee Magazines (RADAR+ en Blijtijds) van Bindinc wordt redactioneel aandacht besteed aan Mijn eenmalige gift.

Heb je vragen over het communicatietraject? Neem contact op met Kyra van der Meulen via vandermeulen@goededoelennederland.nl.

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?