HR

Pensioendeskundige Daan Vis adviseert

Onze pensioendeskundige van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland adviseert over alle veranderingen per 1 januari 2023 in de pensioenen. De nieuwe afspraken over pensioenen en AOW, uitgewerkt in de Wet Toekomst Pensioenen, moet – na behandeling in de Tweede Kamer - ingaan op 1 januari 2023. Daan Vis van Bridge, en als pensioendeskundige lid van de helpdesk van Goede Doelen Nederland, geeft leden advies over de omgang met de aanstaande veranderingen.

Onze pensioendeskundige van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland adviseert over alle veranderingen per 1 januari 2023 in de pensioenen.

De nieuwe afspraken over pensioenen en AOW, uitgewerkt in de Wet Toekomst Pensioenen, moet – na behandeling in de Tweede Kamer - ingaan op 1 januari 2023. Daan Vis van Bridge, en als pensioendeskundige lid van de helpdesk van Goede Doelen Nederland, geeft leden advies over de omgang met de aanstaande veranderingen.

Zo adviseert hij om tijdig met aanpassen te beginnen en niet te wachten tot alle details uitgewerkt zijn. Ook raadt hij aan om de O.R. of de personeelsvertegenwoordiging erbij te betrekken. En een derde advies is om te bekijken of je pensioenwensen veranderd zijn.

Je vindt in dit artikel ook de deadlines die je in de gaten moet houden voor dit onderwerp.

Klik hier voor het volledige artikel van Daan Vis van Bridge.

Laatste ledenberichten

Ledenbericht Trends Vrijwillige Inzet 2024
E-book: Trends Vrijwillige Inzet 2024
Vrijwilligersmanagement
Rode kubussen Graydon 740x320
GraydonCreditsafe geeft inzicht in je zakelijke relaties
Inkoop
I agree contract pen Seneca bericht 740x320
Wijziging tarieven voor online overeenkomst periodiek schenken
Inkoop