HR

Pensioendeskundige Daan Vis adviseert

Onze pensioendeskundige van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland adviseert over alle veranderingen per 1 januari 2023 in de pensioenen. De nieuwe afspraken over pensioenen en AOW, uitgewerkt in de Wet Toekomst Pensioenen, moet – na behandeling in de Tweede Kamer - ingaan op 1 januari 2023. Daan Vis van Bridge, en als pensioendeskundige lid van de helpdesk van Goede Doelen Nederland, geeft leden advies over de omgang met de aanstaande veranderingen.

Onze pensioendeskundige van de Helpdesk van Goede Doelen Nederland adviseert over alle veranderingen per 1 januari 2023 in de pensioenen.

De nieuwe afspraken over pensioenen en AOW, uitgewerkt in de Wet Toekomst Pensioenen, moet – na behandeling in de Tweede Kamer - ingaan op 1 januari 2023. Daan Vis van Bridge, en als pensioendeskundige lid van de helpdesk van Goede Doelen Nederland, geeft leden advies over de omgang met de aanstaande veranderingen.

Zo adviseert hij om tijdig met aanpassen te beginnen en niet te wachten tot alle details uitgewerkt zijn. Ook raadt hij aan om de O.R. of de personeelsvertegenwoordiging erbij te betrekken. En een derde advies is om te bekijken of je pensioenwensen veranderd zijn.

Je vindt in dit artikel ook de deadlines die je in de gaten moet houden voor dit onderwerp.

Klik hier voor het volledige artikel van Daan Vis van Bridge.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop