Profiteer nu van korting op advertenties bij het Financieele Dagblad of BNR Nieuwsradio

Vorig jaar adverteerden acht goededoelenorganisaties via onze lage ledentarieven in het Financieele Dagblad en/of op BNR Nieuwsradio. Voor 2022 is nog plek voor nieuwe deelnemers. Meld je uiterlijk op 28 februari aan. Voor een aantrekkelijk ledentarief krijg je minimaal 220 radiospots op BNR Nieuwsradio of minimaal 16 plaatsingen in het Financieele Dagblad. In de praktijk zijn dat er vaak meer.

Vorig jaar adverteerden acht goededoelenorganisaties via onze lage ledentarieven in het Financieele Dagblad en/of op BNR Nieuwsradio. Voor 2022 is nog plek voor nieuwe deelnemers. Meld je uiterlijk op 28 februari aan.

Voor een aantrekkelijk ledentarief krijg je minimaal 220 radiospots op BNR Nieuwsradio of minimaal 16 plaatsingen in het Financieele Dagblad. In de praktijk zijn dat er vaak meer. Je kunt ook een pakket voor een half jaar afnemen tegen de helft van de kosten. De tarieven voor 2022 vind je hier (achter de inlog).

Omdat de advertenties over het hele jaar verspreid worden, is het van belang dat je zo snel mogelijk aan de FD Mediagroep doorgeeft of jouw organisatie gebruik wil maken van dit aanbod. Heb je nog geen radiospot klaarliggen? FD Mediagroep produceert deze voor je tegen een aantrekkelijk ledentarief.

Door te adverteren bij de FD Mediagroep kom je onder de aandacht van 135.000 FD lezers per dag en 470.000 BNR luisteraars per week. Zowel BNR als het FD bereiken een hoogopgeleide en kapitaalkrachtige doelgroep. Ruim 73% van deze doelgroep doneert aan een goed doel en 50% doneert aan twee goede doelen of meer*.
(*uit onderzoek NLO en NOM)

Voor aanmelden of meer informatie kun je contact opnemen met James Ford van FD Mediagroep via James.ford@fdmediagroep.nl.

FD Mediagroep is partner van Goede Doelen Nederland op het gebied van media. Lees hier meer over het ledenvoordeel en de tarieven van FD Mediagroep. Wil je kennis maken, neem dan contact op met James Ford via James.ford@fdmediagroep.nl of 020 - 592 8888.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?