Randstad over veilig werken in ‘het nieuwe normaal’

Veel mensen kijken uit naar het moment dat ze weer kunnen terugkeren naar hun werkplek. Maar net als in het dagelijks leven, krijgen we op het werk te maken met 'het nieuwe normaal'. Om te zorgen dat iedereen veilig en verantwoord weer aan het werk kan, zijn nieuwe regels nodig: voor fysiek afstand houden, extra hygiëne en persoonlijke bescherming. Niet alleen om medewerkers en leveranciers veilig te kunnen laten werken, maar ook om te zorgen dat klanten en bezoekers de organisatie veilig kunnen bezoeken.

In de paper ‘Veilig weer aan het werk’ beschrijft Randstad Nederland hoe je als organisatie in 10 stappen een eigen coronaprotocol opstelt. Beschreven wordt o.a. de inrichting van het kantoor, speciale maatregelen voor medewerkers met een verhoogd risico, thuiswerkprotocol en relevante wet- en regelgeving.

Randstad Nederland is partner van Goede Doelen Nederland op het gebied van uitzendservices. Leden krijgen korting op de tarieven van Randstad. Lees hier meer over het ledenvoordeel. Wil je kennis maken met Randstad of heb je personele vraagstukken (zowel vast als flexibel), neem dan contact op met Anton den Haan via anton.den.haan@nl.randstad.com of 06 - 57 11 57 67.

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?