Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort

Kennisfestival 740x320

Op donderdag 7 november 2024 vindt de tweede editie van ons Kennisfestival plaats in Amersfoort. Tijdens dit unieke evenement delen we kennis en inspiratie over het belangrijke werk van goede doelen. Er is wederom een gevarieerd programma met lezingen en kennissessies over actuele onderwerpen binnen fondsenwerving, marketing, communicatie en nog veel meer. Of je nu werkzaam bent bij een klein of een groot goed doel of ergens daartussenin, het Kennisfestival is gratis toegankelijk en exclusief voor al onze leden, leveranciers en aangesloten branchegenoten.

Het Kennisfestival biedt de perfecte gelegenheid om je vakkennis te verdiepen, nieuwe inzichten op te doen en samen met collega’s na te denken over een betere toekomst. Naast een interessant programma is er veel ruimte om te netwerken en is het een feestelijk samenkomen van iedereen die betrokken is bij de vereniging en de sector.

Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Na een geslaagde en volledig uitverkochte eerste editie vorig jaar in de Bibliotheek Utrecht vindt het Kennisfestival dit jaar plaats in de Eenhoorn, een mooie eventlocatie recht tegenover het centraal station in Amersfoort. We hopen jou en je collega’s weer te zien.

Noteer donderdag 7 november 2024 vast in je agenda. De inschrijving start ná de zomervakantie.

Laatste ledenberichten

Tweedekamer
Consumentenagenda van de minister van EZK
Communities 2
Maak gebruik van onze communities
Kantoor
Op zoek naar nieuwe huurruimte?