Innovatie

Symposium over AI voor directeuren en toezichthouders goede doelen

Jim Stolze Cokky Hilhorst blauw

Directeuren en toezichthouders worden van harte uitgenodigd voor een symposium op 7 december a.s. over AI met gerenommeerde sprekers. Goede Doelen Nederland organiseert deze bijeenkomst samen met ITGD.

Tijdens het symposium staat Artificial Intelligence (AI) centraal. In de afgelopen jaren heeft AI een enorme vlucht genomen. Twee inspirerende sprekers nemen ons mee in de ontwikkelingen van AI, de kansen en bedreigingen voor goede doelen en wat dit betekent voor de toezichthoudende taak. Het symposium wordt georganiseerd door ITGD en Goede Doelen Nederland.

Nog niet aangesloten bij ITGD? Dan is dit dé kans om kennis te maken met ITGD en collega toezichthouders te ontmoeten.

Voor wie: Interne toezichthouders en directeuren van goede doelen
Datum: Donderdag 7 december
Inloop: Vanaf 14.00 uur.
Start: 14.30 - 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deelname
voor meer informatie: info@goededoelennederland.nl

Sprekers

Jim Stolze, expert Artificial intelligence (AI), ondernemer en adviseur AI. Stolze schreef diverse boeken over technologische ontwikkelingen en AI. Is een enthousiaste spreker op het gebied van AI en ChatGPT. Stolze haalde ooit TEDx naar Nederland en ontving als dagvoorzitter Barack Obama op AFAS live. Hij sprak ook op het 25-jarig jubileum van Goede Doelen Nederland 5 jaar geleden en dat was een groot succes!

Cokky Hilhorst, hoogleraar Business Information Systems en toezichthouder van ZorgSaam Zorggroep. Hilhorst zette de IT-waakhond voor het Rijk op en is extern lid van de adviesraad Nationale politie. Hilhorst reflecteert vanuit deze expertise op de ontwikkelingen rondom AI en deelt haar ervaringen als toezichthouder op dit punt.

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop