Tarieven New Heroes tijdelijk aangepast

Het zijn ongewone tijden waarin we worden verzocht afstand te houden van elkaar en waar mogelijk thuis te werken. Voor sommige medewerkers is het nu lastig om hun werk geheel of deels uit te voeren. Dit biedt ruimte om hun tijd op een andere, efficiënte manier gebruiken: namelijk door te leren en te ontwikkelen. Klassikale trainingen gaan niet door, maar dat wil niet zeggen dat de teamontwikkeling en/of persoonlijke ontwikkeling stil hoeft komen te staan.

New Heroes biedt een platform met online trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en sociale vaardigheden. Zij merken dat de vraag naar online leren is toegenomen. Veel organisaties hebben hen benaderd, omdat zij juist nu aan de slag wil gaan met online leren. Daarnaast ziet New heroes dat het gebruik van hun online leerplatform met het vijfvoudige is toegenomen.

New Heroes heeft daarom hun aanbod tijdelijk aangepast. Je kunt als organisatie nu tijdelijk voor een deel van je medewerkers het pakket van New Heroes afnemen in plaats van voor de gehele organisatie. Er zijn groepen medewerkers die door de omstandigheden niet of niet geheel hun werk kunnen doen. Aan de andere kant zijn er medewerkers die het juist drukker hebben. Het is voor organisaties daarom prettig dat ze nu niet voor iedereen New Heroes hoeven af te nemen, maar dat per groep van 50 kunnen doen. Daarbij kan het pakket voor een kortere periode (3 maanden) afgenomen worden. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Johan Lentjes van New Heroes.

Naast het uitgebreide bedrijfsprogramma is het overigens ook mogelijk om individueel New Heroes af te nemen. Via www.newheroes.com kan je nu 1 maand New Heroes afnemen voor
€ 4,95. Normaal is dit € 13,95 per maand.

New Heroes is partner van Goede Doelen Nederland. Leden krijgen korting op hun tarieven. Wil je meer weten? Neem contact op met Johan Lentjes van New Heroes (johan.lentjes@newheroes.com / 06 - 23 23 50 95).

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop