Toegift gaat nog drie jaar door

Het unieke samenwerkingsverband Toegift kan ook de komende drie jaar worden voortgezet! Er zijn ruim voldoende organisaties die de campagne opnieuw willen ondersteunen. Deze weken werken de initiatiefnemers van de campagne* de strategie uit voor de komende jaren. Daarin zal niet alleen aandacht zijn voor de campagnedoelstellingen, maar ook voor het nog beter faciliteren van de deelnemende goede doelen. Meedoen aan Toegift is nog steeds mogelijk.

Het unieke samenwerkingsverband Toegift kan ook de komende drie jaar worden voortgezet! Er zijn ruim voldoende organisaties die de campagne opnieuw willen ondersteunen.

Deze weken werken de initiatiefnemers van de campagne* de strategie uit voor de komende jaren. Daarin zal niet alleen aandacht zijn voor de campagnedoelstellingen, maar ook voor het nog beter faciliteren van de deelnemende goede doelen.
Meedoen aan Toegift is nog steeds mogelijk. Stuur een mail naar meedoen@toegift.nl voor informatie hierover en over de kosten. Deze worden gebaseerd op je inkomsten uit nalatenschappen van de laatste drie jaar.

Het doel van de campagne is de babyboomgeneratie te inspireren om hun idealen te laten voortleven; door een nalatenschap voor een goed doel. Zo wordt uiteindelijk nalaten aan een goed doel een sociale norm en zullen veel meer mensen ervoor kiezen om een goed doel in hun testament op te nemen.

*Toegift is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Leger des Heils, Dierenbescherming, Artsen Zonder Grenzen, KNRM, Unicef, Greenpeace, WWF Nederland en SOS-Kinderdorpen en open voor goede doelen met de Erkenning. Goede Doelen Nederland ondersteunt en faciliteert de campagne.

Laatste ledenberichten

Agenda kalenderpunaise 740x320
Academie aanbod marketing en fondsenwerving september, oktober en november 2024
Marketing & fondsenwerving
Afscheid Jan van Berkel 27 juni
Afscheid van Jan van Berkel, voorzitter raad van toezicht Goede Doelen Nederland
Account GDN
Heb jij je account op onze website al persoonlijk gemaakt?