Twee nieuwe collega’s bij Goede Doelen Nederland

HALLO Scrabble letters 600x300 jpg

Vanwege de uitbreiding van het aantal deelnemende goede doelen bij Bureau Nalatenschappen, wordt het team versterkt met twee nieuwe notarieel juristen.

Vanwege de uitbreiding van het aantal deelnemende goede doelen bij Bureau Nalatenschappen, wordt het team versterkt met twee nieuwe notarieel juristen. In totaal verzorgt Bureau Nalatenschappen nu voor 35 goede doelen de controle op de afwikkeling van Nalatenschappen.

Christian van der Geld
Christian van der Geld is deze zomer begonnen als notarieel jurist bij het Bureau Nalatenschappen.

Na zijn studie notarieel recht heeft Christian bij verschillende notariskantoren gewerkt. Zijn interesse ligt vooral bij het erf- en familievermogensrecht. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan bij het afwikkelen van nalatenschappen en hij neemt dus veel praktijkervaring mee.

Christian: “In de notariële praktijk heb ik gezien dat steeds vaker goede doelen in testamenten worden aangewezen. Voor de sector is het dus nog belangrijker bewustwording te creëren welke belangen en posities er in het geding zijn bij een nalatenschap. Werken bij Bureau Nalatenschappen betekent voor mij een mooie combinatie in het werken in erfrecht en het leveren van een bijdrage aan het efficiënt en zorgvuldig afwikkelen van nalatenschappen waarin goede doelen erfgenamen zijn.”

Daniëlle Rossewij
Op 2 oktober is Daniëlle Rossewij gestart als notarieel jurist bij Bureau Nalatenschappen. Daniëlle neemt ruim 20 jaar notariële ervaring mee.

Daniëlle: “Ik heb veel ervaring in het familie- en erfrecht, onder andere op het gebied van afwikkeling van nalatenschappen. Als jurist bij Goede Doelen Nederland ga ik toezien op de controle op de afwikkeling van nalatenschappen. Dat is een mooie, nieuwe uitdaging voor mij. Daarnaast is het bijzonder om bij te kunnen dragen aan de realisatie van de doelstellingen van de goede doelen."

Laatste ledenberichten

Governance academy logo
IPB-korting op opleidingen van Governance Academy
Detron Oaktree logo 600x300
Nieuwe inkoopsamenwerking: zakelijke mobiele telefonie via Detron en Oaktree Group
Inkoop
Gekleurde handjes
Nieuwe ledentarieven voor de inzet van trainees via High Select
Inkoop