Update collectieve inkoopsamenwerkingen    

Met 45 leveranciers hebben we collectieve inkoopafspraken gemaakt. Leveranciers bieden gereduceerde tarieven voor leden. Dat betekent dat jij als lid gebruik kunt maken van de kortingen die wij overeen gekomen zijn. Er is in 2018 weer veel gebruik gemaakt van de inkoopafspraken.

Elke leverancier heeft op onze website een eigen pagina. We bieden een brede variatie aan leveranciers aan op het gebied van: betalingsverkeer, ICT, facilitair, HR, marketing & fondsenwerving, media, opleidingen en postverzending.

Ben je tevreden over de diensten of producten van je leverancier en denk je dat andere goede doelen er ook baat bij kunnen hebben? Wij horen het graag van je!

In 2018 hebben we een aantal nieuwe inkoopsamenwerkingen toegevoegd: Agile Scrum Group, Boorsma Werkgevers Adviseurs, Dunck Loyalty Marketing, Seneca.

De inkoopsamenwerking met de volgende partijen is niet verlengd: Abovo Media, CM, Christal, HFM Talentindex, Social Blue. De inkoopvoordelen die wij met deze leveranciers voor de leden had afgesproken zijn daarmee komen te vervallen.

Bij vragen kun je contact opnemen met Jojanneke Brinkman, relatiemanager inkoop via brinkman@goededoelennederland.nl of 06 - 31 93 21 16.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Kennisfestival 740x320
Save the date: Kennisfestival op donderdag 7 november 2024 in Amersfoort
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk