Update voor externe relaties

Al enige tijd bestond het voornemen om naast onze leden ook onze externe relaties regelmatig te informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen de sector en nieuws vanuit Goede Doelen Nederland. Tot nu toe was er een steeds groter wordende lijst van externe relaties die de algemene nieuwsbrief voor leden ontving. Op 12 mei is daarom de eerste nieuwsbrief, die we Goede Doelen Nederland UPDATE noemen, naar ruim 290 externe relaties verzonden.

Al enige tijd bestond het voornemen om naast onze leden ook onze externe relaties regelmatig te informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen de sector en nieuws vanuit Goede Doelen Nederland. Tot nu toe was er een steeds groter wordende lijst van externe relaties die de algemene nieuwsbrief voor leden ontving.
Op 12 mei is daarom de eerste nieuwsbrief, die we Goede Doelen Nederland UPDATE noemen, naar ruim 290 externe relaties verzonden. Zoals samenwerkingspartners, collega-brancheorganisaties, contacten bij de overheid, leveranciers, vakmedia en overige relaties. Politici ontvangen de UPDATE naar aanleiding van gesprekken en aangegeven belangstelling. De UPDATE wordt om de zes tot 10 weken verstuurd met berichten uit de twee laatste algemene nieuwsbrieven (voor leden) die interessant zijn voor externe relaties. Dus leden worden altijd als eerste geïnformeerd daarna de externe relaties.

Laatste ledenberichten

Ledenbericht Trends Vrijwillige Inzet 2024
E-book: Trends Vrijwillige Inzet 2024
Vrijwilligersmanagement
Rode kubussen Graydon 740x320
GraydonCreditsafe geeft inzicht in je zakelijke relaties
Inkoop
I agree contract pen Seneca bericht 740x320
Wijziging tarieven voor online overeenkomst periodiek schenken
Inkoop