VU organiseert Masterclasses Filantropie & Besturen Filantropische Fondsen

Het Centrum voor Filantropische Studies van de Vrije Universiteit Amsterdam organiseert begin oktober twee gratis masterclasses: Masterclass Filantropie | 1 oktober 2019 In deze gratis masterclass komen vragen aan de orde zoals: welke rol speelt vertrouwen in het geven aan goede doelen en hoe kunnen filantropische fondsen op een effectieve wijze samenwerken met de overheid en met elkaar. Filantropie is steeds zichtbaarder in de maatschappij.

Het Centrum voor Filantropische Studies van de Vrije Universiteit Amsterdam organiseert begin oktober twee gratis masterclasses:

Masterclass Filantropie | 1 oktober 2019
In deze gratis masterclass komen vragen aan de orde zoals: welke rol speelt vertrouwen in het geven aan goede doelen en hoe kunnen filantropische fondsen op een effectieve wijze samenwerken met de overheid en met elkaar. Filantropie is steeds zichtbaarder in de maatschappij. Hoor wat dit betekent voor uw werk als professional binnen en voor de filantropische sector. Bekijk hier de uitnodiging. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Masterclass Besturen van Filantropische Fondsen | 10 oktober 2019
Voor wie zich wil inzetten als bestuurder van een filantropisch fonds. De gratis masterclass is gericht op vrijwilliger-bestuursleden van filantropische fondsen en iedereen die overweegt om in de toekomst hierin zitting te nemen.
Bekijk hier de uitnodiging. Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Laatste ledenberichten

Beeld en Geluid gebouw 740x320
Jubileum: 60 jaar Socutera
Communicatie
Integriteit
29 mei: Workshop: Dilemma’s in je werk – het maken van integere afwegingen in de praktijk
Michell Hogendorp Expert Masterclass Kanaalmanagement
Eerste twee Masterclasses Fondsenwerving succesvol afgerond
Marketing & fondsenwerving