Workshops doelrealisatie nu in online versie

Eerder informeerden we je over twee workshops over doelrealisatie. Vanwege de coronacrisis zijn er online versies van de workshops ontwikkeld. Het betreft de volgende workshops: Workshop doelrealisatie: kennismaking en ontwikkeling ToC. Dit is een workshop waarin je kennismaakt met de waarde van de Theory of Change, waarbij wordt ingehaakt op door de deelnemers meegebrachte casussen. Workshop doelrealisatie: monitoring en evaluatie van de ToC- vragensessie.

Eerder informeerden we je over twee workshops over doelrealisatie. Vanwege de coronacrisis zijn er online versies van de workshops ontwikkeld. Het betreft de volgende workshops:

  • Workshop doelrealisatie: kennismaking en ontwikkeling ToC. Dit is een workshop waarin je kennismaakt met de waarde van de Theory of Change, waarbij wordt ingehaakt op door de deelnemers meegebrachte casussen.
  • Workshop doelrealisatie: monitoring en evaluatie van de ToC- vragensessie. Deze workshop werkt met vragen van deelnemers en gaat in op instrumenten, methoden en technieken, voor het monitoren en evalueren van de ToC. Ook komt aan bod hoe je je organisatie effectief kunt inrichten zodat het impact en effect-denken gaat leven bij alle betrokken medewerkers

Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van de workshops, de prijs en de data (onder DOCUMENTEN).

Heb je interesse meld je aan via aanmelden@goededoelennederland.nl.

Laatste ledenberichten

Ledenbericht Trends Vrijwillige Inzet 2024
E-book: Trends Vrijwillige Inzet 2024
Vrijwilligersmanagement
Rode kubussen Graydon 740x320
GraydonCreditsafe geeft inzicht in je zakelijke relaties
Inkoop
I agree contract pen Seneca bericht 740x320
Wijziging tarieven voor online overeenkomst periodiek schenken
Inkoop