Bedrijfsvoering & financiën

CFO-netwerk bijeenkomst

De Commissie Bedrijfsvoering & Financiën heeft het initiatief genomen een CFO-netwerk op te richten voor de financieel eindverantwoordelijken van de grootste lidorganisaties. Het CFO-netwerk zal 2 keer per jaar bijeenkomen en deelname is dé manier om een mooi en inspirerend netwerk rondom je te creëren, belangrijke thema’s in de branche op het gebied van bedrijfsvoering en financiën te bespreken en van elkaar te leren. En dat op een laagdrempelige en gezellige manier.

Jij wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen!

De eerste bijeenkomst is op donderdag 4 juli van 16 tot 20 uur (inclusief diner) bij Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100 in Amsterdam.

Deze netwerkbijeenkomst heeft als thema datagedreven werken, think big, start small.
Zoals wellicht bekend is datagedreven werken een middel om de bedrijfsvoering te verbeteren en je doelen te bereiken door slim gebruik te maken van data.

Elianne Anemaat van Amsterdam Data Collective (ADC) houdt een interessante presentatie: Goed doel, beter resultaat: handvatten om de theorie van datagedreven werken te vertalen naar de praktijk. Elianne is bij ADC verantwoordelijk voor de publieke sector en combineert die kennis met haar ervaring in onze sector.

Daarna vertelt Maartje van Eekeren, manager Bedrijfsvoering van het Liliane Fonds, hoe het Liliane Fonds data voor zich laat werken. Afgelopen tijd hebben zij hun sturingsinformatie verbeterd en recent een roadmap opgesteld om meer datagericht te gaan werken.

Vervolgens is er een diner met netwerkgelegenheid en we sluiten af met een interactieve discussie en kennisuitwisseling rondom datagedreven werken.

Wil je deelnemen aan deze inspirerende bijeenkomst? Meld je dan aan via deze link (uiterlijk vrijdag 28 juni). De bijdrage voor het diner is 35 euro en wordt achteraf gefactureerd.

Inschrijven