Impact

Impact Event

Dit jaar hebben we voor het eerst twee edities van de Award. Eén voor grote organisaties en een voor kleinere organisaties. Uit alle inschrijvingen zijn dit jaar zes organisaties geselecteerd. Zij pitchen hun inspirerende verhaal over hoe zij de impact centraal zetten in hun werk. De finalisten zijn Niketan, Stichting Blijdschap Voor De Dieren, Wakibi, FIER, Longfonds en Simavi.

Keynote speaker Kees Klomp zal ons, als lector Betekenis economie aan de Hogeschool van Rotterdam, uitleggen dat we in een existentiële crisis zitten, en hoe het anders moet: van een economie die draait om groei, naar een economie die draait om betekenis. Uiteraard is er gelegenheid om Kees daarna aan de tand te voelen. Dat doen we uiteraard samen het publiek en het Impact panel.

PROGRAMMA

09.30 Inloop
10.00 Opening
10.15 Introductie Impact Challenge (CBF)
10.30 Keynote: Betekeniseconomie
Kees Klomp (lector Hogeschool Rotterdam: we zitten in een existentiële crisis, het anders moet: van een economie die draait om groei, naar een economie die draait om betekenis.
10.50 Pitches FINALISTEN Impact Challenge Award (editie tot € 500.000 baten)
De 3 finalisten pitchen om de beurt hun verhaal: wat deden ze eerst, wat zijn ze anders gaan doen en wat hebben ze geleerd? En natuurlijk: wat is hun advies aan jou?
11.15 Publiek stemt voor de meest inspirerende leerervaring

11.20 Pauze en intermezzo

11.50 Paneldiscussie met publiek
12.20 Pitches FINALISTEN Impact Challenge Award (editie vanaf € 500.000 baten)
De 3 finalisten pitchen om de beurt hun verhaal: wat deden ze eerst, wat zijn ze anders gaan doen en wat hebben ze geleerd? En natuurlijk: wat is hun advies aan jou?
12.40 Publiek stemt voor de meest inspirerende leerervaring
12.45 Juryrapport
12.55 Uitreiking Impact Challenge Award 2021
13.00 Lunch voor de aanwezigen

LOCATIE
Goede Doelen Loterijen, Beethovenstraat 200, Amsterdam (bij Station Amsterdam Zuid)

DEELNEMEN EN KOSTEN
Aanmelden kan hier.
Bij de aanmelding kan je aangeven of je er live bij wil zijn of online wil deelnemen. Kosten voor het event zijn 20 euro, inclusief lunch. Online deelnemen is gratis. Deelnemers online ontvangen in de week voor het evenement een bevestiging per mail met daarin een link om deel te nemen aan het event.

In verband met de nieuwe extra coronamaatregelen van de overheid is het niet meer mogelijk om live aanwezig te zijn op het event.