Integriteit

Integriteitsevent Partos en Goede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland en Partos hebben zich gezamenlijk tot doel gesteld om voor 2022 integriteit nog duidelijker en blijvend op de agenda van onze leden te zetten.
Daarom organiseren wij op 10 maart een inspirerend en praktisch event voor alle directeuren en integriteitsmedewerkers van onze leden.

WANNEER
donderdag 10 maart van 14.30 tot 16.30 uur.

WAAR
Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC te Amsterdam.

We presenteren de resultaten van diverse onderzoeken naar de invoering en toepassing van het integriteitssysteem bij leden. Ook wordt inzicht gegeven in de, volgens de Erkenningsregeling en de Partos Gedragscode verplichte, aandacht die leden aan integriteit besteden in hun jaarverslagen.

SPREKERS
We hebben inspirerende sprekers uitgenodigd die ingaan op ethische én praktische aspecten: Frans Geraedts, partner van Governance & Integrity, en Muel Kaptein, hoogleraar ethiek en integriteit aan RSM Erasmus Universiteit en partner KPMG Integrity & Compliance.

“Integriteit is een tweesnijdend zwaard: het kan je breken en maken – Muel Kaptein”

We laten ook leden aan het woord: Kirsten Schuijt, directeur van Wereld Natuur Fonds, en Niek van der Spek, HR-adviseur organisatieontwikkeling en integriteit van Milieudefensie, vertellen hoe zij hun integriteitsbeleid aanpakken en welke uitdagingen zij op hun pad zijn tegengekomen.

VOOR WIE
Het integriteitsevent is bedoeld voor directeuren én integriteitsmedewerkers. Met nadruk zijn dus meerdere mensen van dezelfde organisatie welkom! Dit omdat we bij leden zien dat de interne wisselwerking tussen directie en integriteitsmedewerkers een kritische succesfactor is voor de ontwikkeling van een degelijk integriteitsbeleid.

Het liefst ontmoeten we elkaar natuurlijk live in Pakhuis De Zwijger. De bijeenkomst wordt ‘coronaproof’ en veilig georganiseerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Als de overheidsmaatregelen een dergelijke bijeenkomst nog niet toelaten, stappen we uiteraard over op een online bijeenkomst.

AANMELDEN
Aanmelden kan via deze link.